ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ-EΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ

Μέλη των ΚΑΠΗ του Νέου Κόσμου έχουν πάρει την απόφαση να μην αφήσουν κανένα πεινασμένο στην περιοχή.Εκστρατεύουν  με το ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ και καλούν, κυρίως  τις  ευαίσθητες νοικοκυρές , να προσφέρουν -όταν έχουν ένα ( ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ) πιάτο φαγητό, τη μερίδα για τον διπλανό ατυχήσαντα.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία , πρακτική, έξυπνη κι απλή στην εφαρμογή της,  που ήδη ενθουσιάζει τους πάντες.

Η φιλοσοφία της εκστρατείας στηρίζεται στο ότι πάντα σε κάθε σπιτικό περισσεύει και κάτι , έ αυτό το κάτι ΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ  στο συνάνθρωπο που το έχει ανάγκη. Η νοικοκυρά δεν έχει παρά να τηλεφωνήσει στο κέντρο » ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» κι αυτόματα ένας ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ θα σπεύσει να παραλάβει το προσφερόμενο έδεσμα αγάπης.

Νομίζουμε ότι είναι μια πάρα πολύ και πρακτικώς ζεστή ιδέα . Το Τηλέφωνο της κίνησης  των περίφανων γηρατειών του Ν.Κόσμου, είναι

6943464957.

Κυκλοφρούν ήδη και το πιο πάνω φυλλάδιο-αφισέτα, που με ένα κλικ πρέπει να μεγενθύνετε… Μάλιστα δε οι γέροντες σκέπτονται να ζητήσουν κι από τα πάμπολλα φαγάδικα-σουβλατζίδικα ,ταβέρνες, κ.λ.π. που υπάρχουν στην περιοχή και το δικό τους πιάτο αγάπης!

______________________________

σημειωση.  Ολη η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΕΣΕΠΗΣ  είναι στημένη με το πνεύμα της αντιμετώπισης της κρίσης. Είναι μια ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΚΠΤΩΚΑΡΤΑ

που παρέχει τη δυνατότητα στο κόσμο να εξασφαλίζει καλύτερες τιμές σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Για να βρείτε τις διαφημίσεις σας …Πρώτο είναι λίγο πιο κάτω …στην ίδια αυτή πρώτη σελίδα. Δεύτερον: Πάτε στη δεξιά στήλη και μπήτε στο ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ..  

Σχολιάστε