ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΚΑΙ «ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ» διεκδικούν … ΝΑ ΓΙΝΟΥ ΣΥΝΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΥΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΟΛΑΡΓΟΎ…

Ενώ υπάρχει εξ οφίτσιο… Ο ΜΑΚΗΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ, που με την εφημερίδα του…ΕΔΩ ΚΑΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ,  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ συμπαρίσται στους πολίτες… Αλλά τα λαμόγια που λιμαίνονται τον ΔΗΜΟ …θα το φάνε λάχανο! ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ… θα σπάσουμε πλάκα με τα λαμόγια του Χολαργού-Παπάγου!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΈΓΡΑΨΕ Ο Ανώνυμος2 Δεκεμβρίου 2014 – 12:46 μ.μ.

Με τα μπαγάσικα αυτά ονόματα που αναφέρεται στο ρεπορτάζ… αναδεικνύεται… ότι η ΛΑΜΟΓΙΑ… είναι παρούσα… Τέως υποψήφιοι δημαρχοί, δημοτικοί σύμβουλοι… κι άλλα τσιμπράγκαλα έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: είναι διαπλεκόμενοι μεταξύ τους… Εσύ Ρε Μάκη… που πας ξυπόλυτος;… Θα σε φάνε τα ανύπαρκτα αυτά …όντα για τον Χολαργό και Παπάγο…ΟΥΔΕΝ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ πρόσφεραν στην πόλη;σε αντίθεση με σένα… που αγωνίζεσαΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ… θΑ σε φάνε λάχανο τα διαπλεκόμενα της φαιδρής …συνοικίας μας ! Θα περιμένω να δω το αποτέλεσμα … και θα ξεράσω τα πάντα…Για να δούμε τα απίστευτα αυτά συνοικιακά υποκείμενα που παριστάνουν τον παράγοντα, τι θα επιλέξουν , ενώ ουσία δεν έχουν κανένα όραμα για την πόλη Χολαργού-Παπαγου… Το ξέρουμε αυτό από τη μέχρι σήμερα διαδρομή τους!… Έναν από τους τίποτε αυτούς θα επιλέξουν; Δεν υπεραμύνομαι ασφαλώς της υποψηφιότητας του Βραχιολίδη…αλλά συγκρίνοντας τον με τους άλλους που βγήκανε σεργιάνι… χαμογελάω πικρά και λέω: Τα λαμόγια του Χολαργού…ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ! ..Είναι διαπλεκόμενοι… φιλαράκια. Να γιατί η ΕΛΛΑΔΑ… πάει κατά διαόλου… Με …τα δικά μας παιδιά… τα φιλαράκια μας! ΄Ετσι γίναμε σκατά ως χώρα και ως λαός.. Με αυτή τη νοοτροπία!

Μια σύσταση προς έντιμο δημοσιογράφο Μάκη. Ακόμη, φίλε και να σε εκλέξουν να ξέρεις ότι θα σε …φάνε επειδή είναι από τη φύση τους σκατάδες, μωροί κι ουτιδανοί… θα σε χάψουν! Ρε πάρτο χαμπάρι… οι διαπλεκόμενοι με την πολιτική συνοικιακή ή μη… είναι αλητάμπουρες! Το μόνο που τους γνοιάζει είναι η πάρτη τους… Βασικά η τσέπη τους!

Πάρτο χαμπάρι…ΟΙ από φύση τους ΦΕΛΛΟΙ… θα επιδιώκουν  σταθερά να σε χάψουν! … Εκτός κι αν εσύ… προλάβεις και ΦΤΙΑΞΕΙΣ φάκελλο για έναν έκαστον, απ΄όλα αυτά τα μορμολίκια… ώστε να τους ξεφτελίσεις ΑΠΑΞ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ … Από δήμαρχο …μέχρι κλητήρα!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s