ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ… ΣΚΑΕΙ ΜΠΟΜΠΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ …ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ!

ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΡΙΤΖΗΝΑΛ ΕΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ!

ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩ  ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ, ΚΥΡΙΩΣ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ. Έχουν μόνιμο σεισμό εν κρανίω!

ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ!.. κι αυτός συμπτωματικά λέγεται ΜΑΚΗΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ… 


Είναι γνωστόν τοις πάσι, ότι οι άνθρωποι που κάνουν τον αρχισυντάκτη είναι ΔΟΤΟΙ κι όχι έμπειροι δημοσιογράφοι, διότι πολύ απλά δεν έχουν εμπειρία στο ρεπορτάζ… Το πιο κάτω θέμα , πριν επισυμβεί ..τους εδόθη στο πιάτο! ΄Οταν άσχετοι, οι διευθύνοντες τα ΜΜΕ -έντυπα ή ηλεκτρονικά παραμιλούσαν… Δεν καταλάβαιναν. Να γιατί είναι θλιβερή η δημοσιογραφία ,όταν ανίκανοι και εκ του πουθένα ελθόντες ποιούν τον δημοσιογράφο!..

To θέμα του σεισμού στην Πάτρα παίζει σήμερα ως πρώτη είδηση! 

Μόνον ένας με απόλυτη δημοσιογραφική οξύνεια δεν αδιαφόρησε για την πρόβλεψη του σεισμού που έγινε ήδη στον Πατραϊκο-Κορινθιακό κόλπο.. Αξιοποίησε … Ο γνωατός ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ του Μάκη Βραχιολίδη… τη διαίσθηση ενός ΑΠΛΟΎ ΠΟΛΊΤΗ που είπε .. ότι σε τρεις μέρες θα έχουμε ΣΕΙΣΜΟ στην περιοχή Αιγίου …ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΙΚΑΝΑ  ΚΟΘΟΝΙΑ των δοτών …αρχισυντακτών ΛΈΓΑΝΕ ΆΡΕΣ-ΜΆΡΕΣ -ΚΟΥΚΟΥΝΆΡΕΣ!

Δεν καταλάβαιναν… Τόσο καραγκιόζηδες! ..Οι ποιούντες την σήμερον ημέρα τον δημοσιογράφο!

Ο ΣΕΙΣΜΌΣ  όμως έγινε! Σχεδόν με ακρίβεια στην περιοχή που είπε… έ, έκανε λάθος ως προς την ένταση του σεισμού, αλλά ας μη βιαζόμαστε διότι και οι ειδικοί επιστήμονες (Χουλιάρας) είναι επιφυλακτικοί, διότι μπορεί ο ήδη σεισμός -ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ- μπορεί να έχει και συνέχεια!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

ΔΕΙΤΕ… το ρεπορταζ;https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=8807175645925678479#editor/target=post;postID=2902495524401724685;onPublishedMenu=allposts;onClosedMenu=allposts;postNum=1;src=link

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΑΣ!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ: «Πρέπει να έχω 4.300 ευρώ, αλλιώς θα γεννήσω στην μπανιέρα μου»!!

Γυναίκα, στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης, μόνη, ψάχνει μαιευτήριο… Η Ιωάννα, στρατιωτικός στο επάγγελμα, όπως και ο σύζυγός της, μας προσέγγισε με αφορμή το ρεπορτάζ για το κόστος του τοκετού στην Ελλάδα  «Δεν ξέρω εάν θα σας ενδιέφερε η εμπειρία μου», είπε δειλά. Και έπιασε να διηγείται μια ιστορία απόλυτης παράνοιας, παραλυτικής γραφειοκρατίας και εξωφρενικής διαφθοράς, μια ιστορία που φαίνεται ότι ζουν πολλές γυναίκες στην Ελλάδα σήμερα. Η πρώτη της εγκυμοσύνη δεν είχε πάει καλά. Το έμβρυο χάθηκε στον τρίτο μήνα. Ο τότε γυναικολόγος της εργαζόταν σε δημόσιο μαιευτήριο, διατηρώντας παράλληλα και ιατρείο. «Μου έπαιρνε 60 ευρώ “μαύρα” σε κάθε δεύτερη επίσκεψη, ενώ το ιατρείο του δεν διέθετε ούτε υπέρηχο. Τελικά χρειάστηκε να κάνω απόξεση σε γνωστό μαιευτήριο δίνοντάς του 1.500 ευρώ “μαύρα”, τα οποία θα μοιραζόταν 


όπως μου είπε με τη γιατρό που θα έκανε την ιστολογική εξέταση στο έμβρυο και τον γενετιστή».Ηταν εύλογο στη δεύτερη εγκυμοσύνη να αλλάξει γιατρό. Επέλεξε κάποιον εξειδικευμένο στην αντιμετώπιση δύσκολων περιπτώσεων. Το ιατρείο του υπερσύγχρονο, ενώ η γραμματεία πάντα έκοβε αποδείξεις για την επίσκεψη (50 ευρώ, εκτός κι αν επρόκειτο για κάποιο μεγάλο υπέρηχο που η τιμή έφτανε τα 150 ευρώ). Οταν έφτασε στον 7ο μήνα της κύησης, ο σύζυγός της ρώτησε τον γιατρό για το κόστος της γέννας. «Είναι νωρίς ακόμα» του απάντησε εκείνος. Οταν ήρθε η ώρα για τον τελευταίο μεγάλο υπέρηχο, γνωστό ως doppler, που έγινε στο μαιευτήριο που συνεργάζεται ο γιατρός (120 ευρώ), το ζευγάρι ρώτησε το λογιστήριο πόσο κοστίζει το δωμάτιο. «Εκεί διαπιστώσαμε ότι εμείς οι στρατιωτικοί θεωρούμαστε ανασφάλιστοι και έτσι δεν ισχύουν οι τιμές του ΕΟΠΥΥ». Ετσι, ένα τρίκλινο για φυσιολογικό τοκετό θα τους στοίχιζε 1.700 ευρώ χωρίς ΦΠΑ και για καισαρική 1.900 ευρώ χωρίς ΦΠΑ. «Ούτε σκέψη για να ρωτήσουμε για τις τιμές των δίκλινων», λέει η Ιωάννα. Το μεγάλο ερώτημα παρέμενε: ποια θα ήταν η αμοιβή του γιατρού; Ο μαιευτήρας τους παρέπεμπε συνεχώς στη διευθύντρια του κέντρου του. «Δεν ασχολούμαι εγώ με τα οικονομικά», έλεγε. Κάποια στιγμή εντόπισαν τη συγκεκριμένη γυναίκα που τους ενημέρωσε ότι εφόσον θα μείνουν σε τρίκλινο η αμοιβή του γιατρού κυμαίνεται μεταξύ 2.000 με 2.500 ευρώ. Σε καλύτερο δωμάτιο, η τιμή θα ανέβαινε. Οταν το ζευγάρι είπαν ότι είναι στρατιωτικοί, με μισθό 1.000 ευρώ, εκείνη απάντησε: «Θα τον ρωτήσω εάν γίνεται να το αφήσει 1.800». Πράγματι, την επόμενη ημέρα, τους τηλεφώνησε η γραμματεία λέγοντας ότι ο γιατρός συμφώνησε για τα 1.800 ευρώ «αλλά με μικρότερη απόδειξη»… «Με λίγα λόγια, χρειάζομαι 2.000 πάνω κάτω για το μαιευτήριο και 1.800 για τον γιατρό, “ψιλομαύρα”, και αν θέλω να κάνω και τις ιατρικές εξετάσεις του μωρού άλλα 300 και αν χρειαστώ και μαία άλλα 200, “μαύρα” κι αυτά. Δηλαδή από 4.300 και πάνω πρέπει να έχω στην τσέπη μου αλλιώς θα γεννήσω στην μπανιέρα μου». (Σ.Σ. Ούσα αξιωματικός της αεροπορίας δικαιούται 700 ευρώ για φυσιολογικό τοκετό και 1.000 ευρώ για καισαρική, ωστόσο η γραφειοκρατία του στρατού είναι τέτοια που ουδείς γνωρίζει πότε και εάν αυτά τα ποσά θα καταβληθούν). «Βρίσκομαι λοιπόν στα μέσα του όγδοου μήνα με ένα σωρό ερωτήματα. Να αλλάξω γυναικολόγο; Να αλλάξω μαιευτήριο; Ή να συνεχίσω εκεί και ποιος ξέρει πώς θα ζούμε με τον άντρα μου και το μωρό τους επόμενους μήνες;».

www.kathimerini.gr 

ΕΔΩ ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ

Στον εισαγγελέα νέοι Βορειοηπειρώτες με την αιτιολογία ότι φορούσαν μπλούζα που έφερε πάνω την Ελληνική σημαία και τη σημαία της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου

Οι  πρακτικές  Ενβέρ  Χότζα  ενάντια  της  Ελληνικής  Μειονότητας  καλά  κρατούν …

Στο  στόχαστρο  των  αλβανικών  αρχών  βρίσκεται  τις  τελευταίες  ημέρες  η  νεολαία  Δερβιτσάνης  στη  Βόρεια  Ηπειρο .

Για  οργανωμένη  προβοκάτσια  μιλούν  οι κάτοικοι  με  κύριο στόχο   τον  εκφοβισμό  και την  απομάκρυνση  των  νεολαίων  από  τον  τόπο  τους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   Νεολαία Δερβιτσάνης

Μετά λύπης μας διαπιστώνουμε πως ένα γεγονός που ξεκίνησε στις 14 Αυγούστου

και προσπαθήσαμε να μην πάρει έκταση , εξελίσσεται σε προβοκάτσια και

οργανωμένο σχέδιο του Αλβανικού κράτους κατά της ελληνικής μειονότητας και της

Νεολαίας Δερβιτσάνης. Παραθέτουμε αναλυτικά τα γεγονότα .

Σύγχρονες δηλώσεις Ελλήνων πολιτικών για την Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου

Το Βορειοηπειρωτικό θέμα είναι πάντοτε ανοιχτό διεθνώς ενώπιον των τεσσάρων υπουργών Εξωτερικών των τεσσάρων Μεγάλων Δυνάμεων. Εάν προωθηθεί ζήτημα ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗΣ Κοσσυφοπεδίου, θα αντιμετωπιστεί η θέση αναλόγου αιτήματος για τη Βόρειο Ήπειρο

Στέλιος Παπαθεμελής, Εφημ. Βήμα, 18- 04 -93

Η Ελληνική κυβέρνηση δεν θα δεχθεί να ισχύσουν για την Ελληνική μειονότητα που ζει στην Αλβανία, άλλα μέτρα από εκείνα που θα ισχύσουν για τις αλβανικές κοινότητες εκτός Αλβανίας.

Γιατί ο Πάπας επέλεξε να επισκεφθεί την Αλβανία;

Ο  πάπας Φραγκίσκος επέλεξε να πραγματοποιήσει την Κυριακή στην Αλβανία το πρώτο ταξίδι του στην Ευρώπη για να υπογραμμίσει εκεί την ποιότητα του διαθρησκευτικού διαλόγου, εξήγησε σήμερα στο Βατικανό ο εκπρόσωπός του, διαψεύδοντας πως υφίσταται οποιοσδήποτε κίνδυνος στα Τίρανα για την ασφάλεια του ποντίφικα.

Πριν μεταβεί στα τέλη Νοεμβρίου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο, ο Φραγκίσκος θα πραγματοποιήσει μια επίσκεψη ένδεκα ωρών στην Αλβανία.

Εξαμελής εγκληματική οργάνωση Αλβανών διέπραττε ληστείες και κλοπές σε περιοχές της Εύβοιας

Το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδος, κατάφερε να τερματίσει τη συστηματική και εξακολουθητική δράση ομάδας έξι αλλοδαπών, οι οποίοι είχαν διαπράξει σωρεία ληστειών και κλοπών σε οικίες, σε διάφορες περιοχές της Εύβοιας.

Οι κυβερνήσεις ζητούν από τη Google προσωπικά στοιχεία χρηστών μεταξύ των οποίων η Αλβανία, η Αίγυπτος και το Λουξεμβούργο

Κατά 150% αυξήθηκαν μέσα στην τελευταία πενταετία τα αιτήματα των κυβερνήσεων του πλανήτη προς τη Google να τους δώσει στοιχεία σχετικά με χρήστες της, οι οποίοι θεωρούνται εμπλεκόμενοι σε διάφορες εγκληματικές ή αντεθνικές δραστηριότητες. Τα αιτήματα αφορούν τις αναζητήσεις των χρηστών, το λογαριασμό

Κυριότερες ειδήσεις
Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Κουνήθηκε η Ναύπακτος – 4,7R στις 3:43 τα ξημερώματα!

8 σχετικές ειδήσεις | Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014,  05:35 

04:05 Το ακριβές επίκεντρο του σεισμού, όπως φαίνεται στο χάρτη του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών. (η κόκκινη βούλα στην εικόνα) 04:02 Οι μικρές σεισμικές δονήσεις συνεχίζονται με 3 να έχουν καταγραφεί μέχρι τώρα με ένταση κάτω των 3R, μετά το δυνατό σεισμό των 4,7R. 03:51 Νέος σεισμός 2,9R στο ίδιο σημείο! 03:48 4.7R ο σεισμός σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου Αθηνών, εστιακό βάθος 5χλμ, επίκεντρο στη Ναύπακτο. Ιδιαίτερα αισθητός έγινε ο σεισμός στη Ναύπακτο και το Αντίρριο. 03:46 Δυνατός σεισμός πριν από λίγο στις 03:43 σημειώθηκε στη Ναύπακτο. Σύντομα νεότερα…

(21.09.2014): Ο καιρός σήμερα, σύμφωνα με το meteo.gr

7 σχετικές ειδήσεις | Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014,  06:17 

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα οι οποίες θα είναι περισσότερες στη Βόρεια Ελλάδα και τις θερμές ώρες της ημέρας θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα ορεινά της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, περιμένουμε την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014. Το πρωί η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 31 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 18 έως 31 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 17 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 19 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.Οι άνεμοι στο…

Γκέλαρε η Ατλέτικο – Ασύλληπτο τακουνάκι του Ερνάντες (VIDEO)

7 σχετικές ειδήσεις | Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014,  03:41 

Η Ατλέτικο Μαδρίτης μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό δεν κατάφερε να νικήσει ούτε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η ομάδα του Σιμεόνε αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Θέλτα στο Βιθέντε Καλντερόν και έδωσε την ευκαιρία στην Μπαρτσελόνα να αποσπαστεί στη βαθμολογία….

Μίτσελ: «Λύθηκε η παρεξήγηση, τα πέναλτι τα εκτελεί ο Τσόρι»

6 σχετικές ειδήσεις | Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014,  02:19 

Θέση για το περιστατικό στη φάση του πέναλτι ανάμεσα στον Τσόρι και τον Μήτρογλου πήρε ο Μίτσελ ο οποίος δήλωσε πως η παρεξήγηση λύθηκε στα αποδυτήρια και πως ο Αργεντινός θα είναι ο εκτελεστής από την άσπρη βούλα.Λήξαν θεωρείται το θέμα που προέκυψε με τους Μήτρογλου και Τσόρι για το ποιος θα εκτελέσει το πέναλτι στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Βέροια.Συγκεκριμένα, την ώρα που ο Τσόρι πήγε να πάρει την μπάλα για να εκτελέσει, ο Μήτρογλου τον πρόλαβε και βάρεσε αυτός το πέναλτι, προκαλώντας τον εκνευρισμό του Αργεντινού.Ωστόσο όπως δήλωσε ο Μίτσελ, η παρεξήγηση λύθηκε στα αποδυτήρια, με τον…

Χαλκίδα: Καλλιεργούσε χασίς σε γλάστρες

5 σχετικές ειδήσεις | Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014,  04:07 

Ένας 52χρονος συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στη Χαλκίδα για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης… Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του 52χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: · τρία δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,50 έως 1 μέτρου το καθένα, καλλιεργημένα σε γλάστρες στο μπαλκόνι και · μία χάρτινη συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρος 13 γραμμαρίων. Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας….

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s