ΣΕΜΙΝΑ ΔΙΓΕΝΗ-ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ-Κ.Λ.Π1

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΟ MEDIA SOUP… ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑ ΔΙΓΕΝΗ… που εξαφανίστηκε… όπως ολα τα άδοξα πλην ενδόξωσ πορευθεντα στη τηλεοπτική μαλάκυνση

Διάλογος έξυπνης σίτας – Χρυσαυγίτη

(Ή έστω σήτας) Ας το παίξω δικηγόρος του διαβόλου κι ας παραδεχτώ πως δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο που να συνδέει τη Χρυσή Αυγή με το οργανωμένο έγκλημα. Ότι ο Ρουπακιάς σκότωσε τον Παύλο Φύσσα γιατί… έτσι. Ότι ο Λαγός και ο Πατέλης δεν έχουν καμιά σχέση τόσο με τον δολοφόνο, όσο και με τη δολοφονία. Ότι οι μάρτυρες κατηγορίας είναι ψεύτικοι. Ότι τα ευρήματα στα σπίτια των χρυσαυγιτών είναι προϊόντα ραδιουργίας της αστυνομίας και της κυβέρνησης.

ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΙΠΕΙ… ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ:..ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΙ ΓΙΑΦΚΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΎΝ… ΔΙΟΤΙ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ …ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΛΙΜΠΑ… ΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩ …ΠΝΕΥΜΑΤΙ!ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΙ…ΑΚΟΜΗ! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ «ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΩΝ» ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ

 
Η εκστρατεία των «αντιφασιστών» να μας σώσει από τον θανάσιμο φασιστικό κίνδυνο που αντιμετωπίζουμε σαν λαός ήδη έδειξε τα αληθινά χρώματά της…
Ότι, δηλαδή, στην πραγματικότητα, απέβλεπε να αποπροσανατολίσει τα καθημερινά εξαθλιούμενα λαϊκά στρώματα από τον πραγματικό κίνδυνο που αντιμετωπίζουν: «την ολοκλήρωση της οικονομικής καταστροφής στα χέρια της Υπερεθνικής ελίτ (Υ/Ε) και της ντόπιας ελίτ». Τα ΜΜΕ και ιδιαίτερα τα πανάθλια κανάλια με τους καλοβολεμένους «δημοσιογράφους», οι οποίοι τον καιρό που τα συνθλιβόμενα λαϊκά στρώματα κατέβαιναν σε απεργίες και διαδηλώσεις έκαναν το παν για να υπονομεύσουν τους αγώνες τους, τώρα κάνουν το παν για να τα στρέψουν σε φανταστικούς κινδύνους, τη στιγμή που…

Οι ελίτ παγιώνουν και επεκτείνουν τα μέτρα που τα φτωχοποιούν περισσότερο. Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, ότι μπορεί να αμφισβητηθεί ο φασιστικός χαρακτήρας των συστηματικών επιθέσεων εναντίον μεταναστών από κάποιους τραμπούκους της ΧΑ. Το να ισχυριστεί όμως κάποιος σήμερα, με βάση τις πρακτικές αυτές, ότι αντιμετωπίζουμε μαζικά ναζιστικά κόμματα και πραγματικά τάγματα εφόδου, όπως στη δεκαετία του 1930, θα ήταν κακόγουστο ανέκδοτο, αν δεν ήταν άκρως επικίνδυνο.

ΕΝΑ ..ΣΑΛΤΑΔΟΡΙΚΟ -ΠΟΡΤΟ-ΣΑΛΤΕ- ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ!

ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΒΛΑΞ ..-ΜΟΥΤΣΟΣ.—ΑΠΟΚΑΛΛΕΙ ΒΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ…ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΟΥΝ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ!! 

ΑΠΟ ΣΑΛΤΑΔΟΡΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ-ΠΟΡΤΟ-ΣΑΛΤΕ- ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΣΕ ΜΟΥΤΣΟ ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΙΔΩΝ..
ΚΑΙ ΣΦΟΥΓΓΑΡΊΖΕΙ …ΤΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΡΙΝΗ-ΔΙΑΥΓΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ!- Ένα σκλαβάκι δηλαδή που λοιδωρεί την
ελευθεροφροσύνη των bloggers!!

Ο Κοινός βλάξ , είναι ο Πορτοσάλτε ( κάποιος δικός του για να έχει αυτό το επώνυμο θα ήταν σίγουρα σαλταδόρος του λιμανιού) αυτή τη στιγμή 07.18-Δευτέρα 7-10-13-μεταδίδει από το ραδιο SKY…του Κοσκωτά .. (ο Αλαφούζος είναι υφάρπαξ) Τα σαϊνια του λιμανιού υφαρπάζουν, έτσι;Και σε τιμή ευκαιρίας!

Αυτός λοιπόν ο σαλταδόρος του λιμανιού και …τώρα της δημοσιογραφίας λέει ότι οι μπλογκερς γράφουν ό,τι τους κατέβει!
Εμείς ρωτάμε αυτόν τον μούτσο των Αλαφουζαίων  καραβοκύρηδων: Δεν λέει ο ίδιος ό,τι του κατέβει; ..Όλοι δεν λέμε ό,τι μας κατέβει; 

Οι μπλογκερς τουλάχιστον δεν είναι his  master΄s voice! 
Είναι λεύτεροι! ΕΝΏ  Ο ΠΟΡΤΟΣΆΛΤΕ είναι κοινός λακές των αφεντικών του, ΚΩΛΟΣΦΟΥΓΓΑΡΙΟΣ και καταγέλαστος  προσκυνητής-προπαγανδιστής  των Μνημονίων.
Φυσικά , ο εν λόγω σαλταδόρος…χαίρει… ύψιστης εκτίμησης για την κούτρα του (του να λέει ό,τι του κατέβει δηλαδή) από το σύνολο του δημοσιογραφικού κόσμου! ο ΜΟΥΤΣΟΣ!
ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΡΕ πόρτο-ΣΑΛΑΤΑΔΟΡΕ! ..ΚΑΙ ΣΑΛΤΑΔΟΡΕ!

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s