ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΝΤΑΒΑΤΖΟΥ ΜΑΣ

ΚΟΙΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΗ ΛΑΓΚΑΡΝΤ, Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ! ΣΦΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΕΙ!

«Το κλίμα στη συνάντηση ήταν εξαιρετικό», είπε ο Α. Σαμαράς αμέσως μετά την συνάντησή του με την επικεφαλής του ΔΝΤ! Τόσο «εξαιρετικό» που φαίνεται στο χαμόγελό του που κοντεύει να φτάσει στ’ αυτιά του! Το ΔΝΤ που σφάζει την Ελλλάδα, το Ταμείο όπου μας έβαλε ο ΓΑΠ και στο οποίο συνεχίζει να υποτάσσεται με τις υπογραφές του ο άθλιος Σαμαράς, δημιουργεί κατά τον φερόμενο Πρωθυπουργό,  εξαιρετικό κλίμα! Αλλά το πόσο εξαιρετικό ήταν, φάνηκε αμέσως μετά όταν και απέφυγε να αναφερθεί στο ακριβές περιεχόμενο της συζήτησης, δηλαδή το πώς βλέπει ο ίδιος να καθίσταται βιώσιμο το χρέος -και τι θέση πήρε (αν πήρε) η κ. Λαγκάρντ.  
Όπως μάλιστα σημειώνει το capital.gr,  αυτό έγινε, «διότι το θέμα αποτελεί πεδίο σύγκρουσης ανάμεσα στο ΔΝΤ («κούρεμα») και στον ευρωπαϊκό πυλώνα της τρόικας (επιμήκυνση με χαμηλό επιτόκιο)»
Απλά πράγματα: το πολιτικό ανδρείκελο που…κάθεται στα τέσσερα, δεν λέει λέξη στην Λαγκάρντ διότι αφήνει το θέμα της Ελλάδος να επιλυθεί από το αλληλοφάγωμα μεταξύ ΔΝΤ και Ευρώπης! Η Ελλάδα που είναι στην μέση και ποδοπατιέται, δεν λέει λέξη! 
Να Πρωθυπουργός να μάλαμα! 
Ξεφτίλας! 

One comment on “ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΝΤΑΒΑΤΖΟΥ ΜΑΣ

  1. Παράθεμα: ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ-ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ-Η ΝΤΑΒΑΤΖΟΥ ΜΑΣ! | PRESS-LIBERTY

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s