ΕΙΔΗΣΑΚΙΑ

Δωρεάν πρόσβαση στο ίντερνετ στους επιβάτες που ταξιδεύουν από Θεσσαλονίκη για Αθήνα και αντίστροφα παρέχει το ΚΤΕΛ Αττικής.
Το ΚΤΕΛ Αττικής προχώρησε πιλοτικά στην εγκατάσταση του Moovbox M200, που δίνει τη δυνατότητα να παρέχεται δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο ίντερνετ. Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με τις συγκοινωνιακές γραμμές του ΚΤΕΛ Αττικής θα επωφελούνται από τη δωρεάν πρόσβαση σε Internet hotspots σε ευρυζωνικές ταχύτητες έως και αρκετά megabits ανά δευτερόλεπτο.
Το Moovbox M200 λειτουργεί ως γέφυρα ανάμεσα σ’ ένα όχημα δικτύων υψηλής ταχύτητας δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων 3G/HSPA, EV-DO και Wi-MAX παρέχοντας Wi-Fi πρόσβαση.
Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η δωρεάν υπηρεσία Wi-Fi στα οχήματα αποτελεί ένα πολύ καλό τρόπο ώστε να ενθαρρύνει τους πολίτες να χρησιμοποιούν το λεωφορείο αντί για το αυτοκίνητο και να αξιοποιούν όσο το δυνατόν καλύτερα το χρόνο ταξιδιού τους, καθισμένοι αναπαυτικά, διαβάζοντας τα e-mail τους, χρησιμοποιώντας το Internet και συμμετέχοντας σε όλες τις υπηρεσίες κοινωνικές δικτύωσης.
Θα λέγαμε όλα τα έχει η Μαριορή ο φερετζές της έλλειπε. Ας μην είμαστε όμως κακεντρεχείς.. Πρόκειται για  εξαιρετικά καλή κίνηση… που ωστόσο δεν έλαβε υπόψη την υφή του επιβατικού κοινού … Πόσοι θα κουβαλάνε υπολογιστή μαζί τους, ώστε να απολαμβάνουν κατά τη διαδρομή την καινοτομία… ΄Ιδομεν .Εδ’ω ο μέσος ΄Ελληνας βαριέται να ανοίξει ένα βιβλίο… θα τραβιέται με ιντερνετ; Για να μην αναφέρουμε και τον μέσο όρο ηλικίας των μεταφερομένων… Πάντως μπράβο.
 

Το blog «ΚΤΕΛ Ν.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ»  ..; Aνθρωπος του  KTEL, προφανώς με ανησυχίες έστησε ένα μπλογκ που οι Καρδιτσιώτες το χαρακτηρίζουν ως ένα από τα καλά. Μπράβο κι αυτό

 
 
 
ΚΤΕΛ Ν.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Είμαι οδηγός στο υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν.Καρδίτσας. Δημιούργησα αυτό το blog για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών, την ψυχαγωγία και την γνωριμία των επισκεπτών στην πόλη μας.
Οι αναγνώστες μπορούν να δουν μεταξύ άλλων:
1. Τα δρομολόγια
2. Τις τιμές
3. Έκτακτες ανακοινώσεις για αλλαγές δρομολογίων
4. Χρήσιμα τηλέφωνα και συνδέσεις
5. Ψυχαγωγία (βίντεο, ανέκδοτα, αστείες ιστορίες κ.α.)
6. Γνωριμία με την Καρδίτσα
Καλά ταξίδια!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s